Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BIVŠI TRENER IGOKEE NA KLUPI MEGE Milojević se seli u NBA ligu

Sport
Autor:

Foto: A. Dimitrojević/RAS Srbija

Sezona samo što je završena, a tržište u ABA ligi ne miruje, i to ono trenersko. Prva promjena na klupi, može se reći, je senzacionalna jer će Dejana Milojevića zamijeniti bivši trener dva kluba u ABA ligi Partizana i Igokee

Dejan Milojević poslije deset godina napušta Megu i seli se u NBA. Prvo je dve godine bio sportski direktor ekipe, da bi potom od 2012. godine sa klupe vodio tim koji je učinio prepoznatljivim po stilu igre. Brojne ponude imao je iz ABA lige, odbio je Partizan ali je sada odlučio da ode “preko bare”

Sin dosadašnjeg trenera Mege odlazi na koledž u Ameriku, tako da će se spojiti porodična želja da ostanu na okupu i u SAD. Milojević je u tri navrata bio deo stručnog štaba NBA ekipa tokom letnje lige.

Foto ABA liga

Na njegovo mesto dolazi Vlada Jovanović, koji je pre Mege bio na klupi Partizana, Donjecka, Lokomotive Kubanj i Igokee. Sa uspJehom je vodio i mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Pa se smatra za idealnog naslednika Milojevića, kao stručnjaka koji zna da prepozna mlade talente.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO