Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BIZARAN PLAN Anestezilog je našao ljubavnicu pa smislio kako da se otarasi žene, ali stigla ga je STRAŠNA NESREĆA

Svijet
Autor:

Foto: Roman Pilipev/EPA

Kada je Kav Kim Sunu riješio da se otarasi svoje žene, smislio je najbizarniji plan – i slučajno ubio i svoju kćerku. Njihova komplikovana ljubavna priča počela je u Velikoj Britaniji i stigla je do neobičnog ishoda u Kini.

Kav Kim Sun iz Malezije bio je student medicine u Velikoj Britaniji tokom 1980-ih, kada je upoznao medicinsku sestru Vong Sev Fing, takođe iz Malezije.

Vjenčali su se i preselili u Hong Kong, gdje su dobili četvoro djece –sina i tri kćerke.

On je postao profesor anesteziologije na Univerzitetu u Hong Kongu, a Vong ga je podržavala i brinula se o djeci. Neka od njih su imala specijalne potrebe, pa je bilo teško izboriti se sa visokim očekivanjima koje je Kav imao za svoju porodicu. Počele su svađe oko vaspitanja – Kav je bio suviše strog, Vong suviše popustljiva. Naravno, nesuglasice su bile i po drugim pitanjima.

View this post on Instagram

. Msian Professor Charged with Murder of Wife and Daughter in HK.. . In a case that had baffled the police, Professor Khaw Kim-sun was charged with the murder of his wife and daughter who were found unconscious in a locked car in 2015 and later died in hospital.. . A highly respected associate professor at Hong Kong’s Chinese University has been charged with murdering his 47-year-old wife and 16-year-old daughter, who were found dead in their Mini Cooper in 2015. . . The Malaysian-born academician appeared at Sha Tin Court yesterday afternoon. . . Asked if he understood the charges, he ­nodded and said “yes”. . . He was remanded in custody and the case was adjourned to Oct 16. . . Khaw is an associate professor at Chinese University’s department of anaesthesia and intensive care and also works as a senior medical officer at Prince of Wales Hospital in Sha Tin.. . On May 22, 2015, Khaw’s wife Wong Siew-fing, and daughter Lily Khaw Lai-ling were found unconscious in their locked compact car pulled over on Sai Sha Road. They died later in hospital. . . “(The) postmortem revealed that they died of inhaling carbon monoxide,” police said in a statement issued on Monday. . . Tests carried out shortly after the deaths revealed they had 50 times the normal level of carbon monoxide in their blood. . . It was understood police had carried out extensive tests with experts, including government chemists, and had sought advice from the Department of Justice before taking action.. . Officers from Sha Tin district crime squad made the arrest at Khaw’s home.. . At about 1.30pm on Monday, the hooded and handcuffed suspect was escorted into an unmarked police car at Ma On Shan police station before being driven to Sha Tin Court. . . The couple had four children and Lily, a student at Renaissance College in Ma On Shan, was their second, according to police.. . . #thetruenet #news #world #local #journalism #people #truenews #change #MalaysianProfessor #Malaysian #true #Professor #Murder #viral #Instagoods #Wife #family #wearenews #instanews #Daughter #HongKong #KhawKimsun #LilyKhawLailing #public #social #moving #success #action #WongSiewfing #carbonmonoxide

A post shared by Thetruenets (@thetruenets) on

Razmimoilazili su se i po pitanju razvoda. Kav je isticao da niko od njih dvoje ne može sam da odgaja četvoro djece, ali je zapravo bio zabrinut kako bi podijelili imovinu nakon razvoda.

Posjedovali su divnu imovinu, koju je Kav rizikovao da mora da podijeli. Planirao je budućnost sa nekim drugim.

Imao je ljubavnicu. Šara Li je bila jedna od njegovih studentkinja i čak je njegovu djecu učila kineski 2004. godine, iako Kav insistira da su počeli da se viđaju tek 2012.

Vong je znala za aferu, ali zbog djece i opiranja da otpočnu pravni razvod, živjeli su u ljubavnom trouglu. Tako su se našli u ćorskokaku.

Dana 22. maja 2015. godine, Vong i Lili, njihova 16-godišnja kćerka, sjele su u porodični “mini”. Sat vremena kasnije, auto je nađen parkiran na autobuskoj stanici.

Uprkos činjenici da nije padala kiša, kretali su se brisači na staklu. Vrata su bila zaključana, a Vong i Lili su izgledale kao da spavaju.

Pošto nisu mogle da se probude, pozvana je hitna pomoć. Nisu spavale, bile su u nesvijesti. Odvezene su u bolnicu u kojoj je radio Kav i ljekari su uzalud pokušavali da ih ožive. Obje su preminule.

Kav je bio ucviljeni otac i muž, ali nije bilo dileme da je to riješilo sve njegove probleme. Obdukcija je pokazala da su umrle usljed trovanja karbon monoksidom.

Otrovni gas se nije nalazio u vozilu, zaključila je istraga. Ključ slučaja bila je ispumpana lopta za jogu.

Policija je ubrzo otkrila da je, prije smrti supruge i kćerke, Kav eksperimentisao sa karbon monoksidom. Kolege su navele da je zatražio gas, kako bi ispitao njegovu čistoću i efekte na zečeve.

To je bilo neobično i nepotrebno testiranje, koje je izazvalo sumnju. Ispostavilo se da je dvije lopte za jogu u kući ispunio gasom, pravdajući se da hoće da se riješi pacova.

Policija je otkrila da je Kav smijestio jednu loptu u “mini”, kako bi ubio Vong.

Lili je poručio da ostane kod kuće i radi domaći zadatak, stoga policija vjeruje da je njena smrt nesrećan slučaj.

Četiri mjeseca nakon tragedije, Kav je uhapšen. Negirao je da je namjeravao da ubije ženu, čak je krivicu prebacio na preminulu kćerku.

Na sudu je proglašen krivim za ubistvo žene i kćerke. Dobio je maksimalnu kaznu, ali i pored toga odbija da prizna zločin.

(Mirror, Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO