Sudbine

Bizarna izjava supruge Mike Aleksića “On sad živi u sadašnjosti, ne osvrće se na lošu prošlost” (FOTO)

Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao i polno uznemiravao više svojih učenica, danas je iz Centralnog zatvora sproveden u kućni pritvor.

Bizarna izjava supruge Mike Aleksića “On sad živi u sadašnjosti, ne osvrće se na lošu prošlost” (FOTO)
FOTO: ČASLAV VUKOJČIĆ/E-STOCK

Njegova supruga Biljana Mašić ispred zgrade u kojoj žive obratila se okupljenim pripadnicima sedme sile pomalo bizarnom izjavom.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– On sad živi u sadašnjosti, ne osvrće se na lošu prošlost – izjavila je Biljana za Blic.

– Viđala sam ga u pritvoru, ali drugačije je kad ga vidite sa maskom i kroz staklo, a drugačije uživo. Mnogo je smršao, ali je živ, lucidan, razgovorljiv – priča ona, navodeći da im je ispred zgrade bilo “opsadno stanje” pa se zbog toga čudno osjećala.

Pročitajte još

– On je jedva uspio da izađe iz kola i uđe u zgradu. U kući smo ga dočekale njegova bratanica i ja. Nisam znala kada će doći i koliko traje sva ta procedura, pa sam ga od po podne čekale. Sad se ljudi javljaju, zovu, troje je došlo da ga vidi. Kad je ušao na vrata odmah mu je dotrčao i naš pas – zaključila je Biljana za Novosti.

FOTO: ČASLAV VUKOJČIĆ/E-STOCK
FOTO: ČASLAV VUKOJČIĆ/E-STOCK

Aleksić je inače bio u pritvoru od hapšenja 16. januara, a pripremno ročište pred suđenje zakazano je za 1. oktobar. Ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu će se Aleksić kratko izjasniti o krivici, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi na suđenju.

Učesnici postupka mogu da zatraže da sud isključi javnosti zbog zaštite privatnosti. Aleksić je optužen za četiri krivična djela silovanja. Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile Iva Ilinčić i druge koleginice.

Prihvati notifikacije