Svijet

BIZARNA SMRT Poslije svađe u javnoj kući pao kroz prozor i poginuo

Muškarac koji je u petak ispao kroz prozor bordela u Cirihu i poginuo je Srbin (28), ali njegovo ime nije objavljeno.

BIZARNA SMRT Poslije svađe u javnoj kući pao kroz prozor i poginuo
FOTO: GOOGLE STREET VIEW/SCREENSHOT

Kako je saopštila gradska policija u Cirihu, za sada nema nagoveštaja o umješanosti trećih osoba i pretpostavlja se da je riječ o nesrećnom slučaju.

Nemili događaj desio se u petak u 10.45 u Heringštrase 17, u gradskoj četvrti Niderdorf. Prolaznici su ispred zgrade našli teško povrijeđenog Srbina, koga je hitna pomoć bezuspješno pokušavala da reanimira.

Komšinica čula svađu

Sofija de Angelis (19), koja živi na drugom spratu susjedne zgrade, u stanu do sobe gdje se dogodila nesreća, kaže da je čula glasove.

– Još sam ležala u krevetu kad sam čula glasove u komšiluku. Skoro da sam sigurna da su se muškarac i žena svađali – kaže ona.

Nekoliko sekundi kasnije čula je dug vrisak i udarac. Kada je kasnije izašla na ulicu, policija je već bila stigla.

– Tek tada sam shvatila šta se desilo – kaže ona.

“Okliznuo se”

Sirijac Javer (27) je video kako je Srbin pao. On je u tom trenutku stajao na trotoaru prekoputa i telefonirao s prijateljem. Odjednom je začuo glasove i pogledao u vis.

– Neki čovjek je poslije svađe pokušavao da izađe kroz prozor. Jedna noga mu je već bila napolju. Pokušavao je da pređe na susjednu terasu, ali se okliznuo i pao unatraške na glavu – kaže Javer, koga je začudilo što je muškarac držao jastuk u ruci.

🇨🇭✝️ Tödlicher Sturz im Zürcher Niederdorf: Ein Mann fiel am Freitagmorgen aus dem Fenster eines Bordells und starb noch vor Ort.

Posted by Blick on Friday, September 25, 2020

“Krvario je iz nosa, usta i ušiju”

Siban (21), frizer iz komšiluka, izjavio je za da je “čuo buku” i izašao iz radnje da provjeri šta se događa.

– Čovjek je ležao nepomično na trotoaru. Toliko sam se šokirao, da nisam mogao da se pomjerim – kaže on, prenosi Blic.

– Imao je tamnu kosu, brkove i bradicu. Krvario je iz nosa, usta i ušiju. Krv mu se slivala niz obraz… Nikad ga još nisam vidio u ovoj ulici – dodaje očevidac.

Sličan incident na istoj adresi i u istoj sobi dogodio se 2017, kada je poginuo profesionalni bodibilder Sandro Hofer (32). Njegova žena je tada izjavila za “Blik” da je došao u javnu kuću da nabavi drogu.

Prihvati notifikacije