Zabava

"Blam me pojeo" Ovako su se upoznali Ivan Marinković i Goca Tržan (FOTO)

Pjevačica Goca Tržan je bila u braku sa bivšim zadrugarom Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila kćerku Lenu.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Ivan uskoro staje na ludi kamen sa Jelenom Ilić koju je zavolio u rijalitiju. Što se tiče pak bivših žena, ne krije da mu je Goca Tržan bila velika ljubav, ali i da Miljanu Kulić s kojom ima sina nikada nije volio.

Goca Tržan sa bivšim mužem
FOTO: ZORAN ILIĆ, GORAN SRDANOV / RINGIER

– To što sam imao sa Miljanom ne mogu da nazovem vezom, jer nikad nisam bio zaljubljen u Miljanu. Ono što smo mi imali je čist s*ks, sa moje strane. Bila je zanimljiva i mogu da kažem da sam je iskoristio. Vidio sam da mogu da je imam. Kao i svaki muškarac, imao sam potrebu za seksom, ona je bila zaljubljena u mene i eto, desilo se to dijete na kraju. Dijete nisam htio, ono se omaklo. Nisam očekivao, mislio sam da neće iz prvog puta, ali sam očigledno vrlo plodan. Ja sam rekao da me Miljana ne zanima kao žena, nikada me nije ni zanimala, pa čak ni poslije saznanja da je trudna. Drago mi je da je našla nekog napolju, samim tim znam da će mene ostaviti na miru. Ne znam šta me čeka kad izađem napolje, ja sam za najnormalniju situaciju… Da učestvujem u odrastanju djeteta, ali da bude sa njom. Poznajući Miljanu, znam da je to nemoguća misija. Zato i kažem da ne znam šta će me sačekati napolju – rekao je Ivan, pa se sjetio ljubavi sa Gocom:

Pročitajte još

– Upoznavanje sa Gocom je bilo jako specifično. Prodavao sam garderobu koju sam donio kod jedne moje drugarice u salon, a tu se zadesila i Goca Tržan. Ona je pazarila dosta stvari i poslije toga se nismo viđali, dok nam se putevi opet nisu spojili. Znali su svi da ja volim njene pjesme. Sjedila je u jednom lokalnom kafiću blizu moje zgrade, pa su me drugari odmah pozvali da dođem. Sjedili smo sto do stola i u jednom trenutku, moja drugarica, onako preko mene cimne Gocu i pita je da se upozna sa mnom. Mene blam pojeo, ali da izvučem situaciju, ja kao kroz smijeh: Pa mi se znamo, ja sam ti prodao neke krpice u tom salonu. Ona se naravno sjetila i tu smo pričali još nekih sat vremena sigurno. Sutradan me zove drugarica iz salona i kaže: Nećeš vjerovati, došla Goca kod mene na nokte i traži tvoj broj. Mi se nikad nismo čuli, samo smo se dopisivali, pa sam mislio da me neko fura, ali sam se dopisivao. To je trajalo dva dana bez prestanka, dok nismo riješili da se vidimo. Došla je po mene kolima i sve dok nije stao auto ispred mene, ja nisam vjerovao da se dopisujem sa Gocom i da je vodim u bioskop. Nakon tri dana, već sam polako počeo da prebacujem stvari kod nje i tako je sve počelo. Onda se desila Lena, vjenčanje, pa sve ostalo. Razvod se desio jako brzo – ispričao je Marinković prije nekoliko godina, prenosi Alo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu