Zabava

BLISTA U TRUDNOĆI Maja Šuput se skinula u kupaći kostim i sve oduševila (FOTO)

Pjevačica Maja Šuput u 41. godini ostala je u drugom stanju. Uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dete, a sudeći po fotografijama koje objavljuje nikada bolje nije izgledala.

BLISTA U TRUDNOĆI Maja Šuput se skinula u kupaći kostim i sve oduševila (FOTO)
FOTO: MAJA ŠUPUT/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Maja je, naime, objavila fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu u šestom mjesecu trudnoće i oduševila zategnutim tijelom, piše Blic.

Inače, kako bi sve bilo po njihovom ukusu, Maja i njen suprug Nenad Tatarinov iznajmili su privatni stan, kako bi onaj koji je u njihovom posjedu kompletno opremili.

– Sve sam već izabrala, ali vjerovatno ćemo još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo odlučili da ga preuredimo novim namještajem i novom energijom, zbog toga što do sada nismo imali dječiju sobu, tako da se ta soba sada radi iz temelja. Dok je muž sa dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažovala sama i tačno znam šta želim. Trenutno živimo u iznajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje – zaključila je pjevačica za Večernji list.