Zabava

Blogerka Jovana nakon razvoda našla dečka "Najveći poraz mi je što nisam uspjela da sačuvam porodicu" (FOTO)

Pjevač “Magla benda” Vladan Savić i blogerka Jovan Jocić, koji su živjeli u vanbračnoj zajednici, prije dva mjeseca su odlučili da stave tačku na svoj odnos. Ova vijest mnoge je šokirala, a Jovana je sada otkrila kako je rastanak uticao na nju, ali i priznala da ima novog dečka koji je Italijan.

Blogerka Jovana nakon razvoda našla dečka "Najveći poraz mi je što nisam uspjela da sačuvam porodicu" (FOTO)
FOTO: MITAR MITROVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Jovana je, naime, odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom otkrila kako podnosi to što njena kćerka ne raste sa oba roditelja.

– Jako teško. Najveći životni poraz mi je što nisam uspjela da sačuvam porodicu na okupu. Ali oboje dajemo sve od sebe da Anđa bude jako srećno dijete.

Jovanu su i upitali da li je njen novi dečko Italijan, na šta je ona odgovorila potvrdno.

FOTO: JOCIC.JOVANA / INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: JOCIC.JOVANA / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Zatražili su i savjet od nje kako da se najlakše preboli raskid, na šta je ona imala neočekivan odgovor “Sve je individualno. Kod mene je generalno takva situacija da kad dođe do momenta prekida, to znači da sam duži period odbolovala tog nekog i sam prekid ne bude previše značajan“ piše Blic.

– Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dijete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka. Viđam kćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo – kaže Savić.

Prihvati notifikacije