Zabava

BLOGERKA NA METI KRITIKA "Zašto ne pomažeš nekom djetetu iz Srbije” (FOTO)

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah izjavila je u svom videu da sponzoriše dijete iz Kine skoro četiri godine i da na mjesečnom nivou izdvaja simboličan novac.

BLOGERKA NA METI KRITIKA "Zašto ne pomažeš nekom djetetu iz Srbije” (FOTO)
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Međutim, nakon te izjave, internet se usijao od negativnih komentara pratilaca.

“Zašto ne pomažeš nekom djetetu iz Srbije?”, “Ne mogu da vjerujem da pomaže kineskoj djeci”, bili su samo neki od komentara Zoraninih pratilaca.

Kako bi blogerka sve dodatno pojasnila, ona je u videu istakla da pomaže i djeci koja su iz Srbije.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Molim vas da se ne raspravljamo zašto kinesko, a ne neko naše. To ne znači da ja nešto ne radim za našu djecu, prosto lijep je gest da makar jedna osoba to uradi. Nikada javno ne pričam o pomoći – rekla je blogerka u svom videu, piše Blic.

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah u svom novom videu, otkrila je da sponzoriše dijete iz Kine koje ima sedam godina. Naime, ona mjesečno uplaćuje simboličnu cijenu za njegovo odrastanje.

Pročitajte još

– U pitanju je sponzorstvo za djecu sa posebnim potrebama u Kini koja su ostavljena i bez roditelja. Vama se na mjesečnom nivou skida nešto jako minimalno. Imate vaše dijete koje vi sponzorišete – kaže Zorannah i dodaje:

– Dobijete svaki put izvještaj kako napreduje, moje dijete sada već ima sedam godina. Ovdje vam piše kako ona napreduje. Neko je bio usvojio dijete iz Kine, nakon toga sam odlučila da sponzorišem ovu djevojčicu i to radim već tri ili četiri godine. Svako od te djece ima više sponzora i onda možete da izaberete koje će dijete biti vaše.