Sport

BOMBA NA BANJICI Hrvatski reprezentativac stiže u Partizan

Vaterpolo klub Partizan nastavlja ozbiljno da se pojačava, a najnovija akvizicija kluba sa Banjice uskoro bi trebalo da postane hrvatski reprezentativac Lovre Miloš.

BOMBA NA BANJICI Hrvatski reprezentativac stiže u Partizan
FOTO: TAMAS KOVACS/EPA

Miloš je za reprezentaciju svoje zemlje nastupao na Olimpijskim igrama u Tokiju, a krajem septembra je objavio da se povlači iz vaterpola na duži period.

– Uzimam neodređeo dugu pauzu od vaterpola – izjavio je Miloš prije nešto više od 15 dana.

Ipak, kako prenose „Sportske novosti“ vaterpolista se ipak predomislio nakon što je stigla ponuda crno-bijelih i uskoro bi trebalo da doputuje u Beograd na finalizaciju ugovora.

– Istina, idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka – rekao je Lovre Miloš za „Sportske novosti“.

Prema njegovim rečima, poziv sedmostrukog prvaka Evrope nije mogao da odbije.

– Bila je to ponuda kakva se ne odbija – poručio je Lovre Miloš.

On je sa reprezentacijom Hrvatske osvojio evropsku bronzu u Barseloni (2018), kao i svjetsku bronzu u Gvangžuu (2019). Takođe ima srebro sa Svjetske lige iz Beograda 2019. godine, a srebro je osvajao i na Evropa kupu, koji je održan u Zagrebu iste godine.

Kao igrač zagrebačke Mladosti je osvajao Jadransku ligu u dva navrata (2018 i 2019), a 2018. je bio treći strelac šampionata Hrvatske iza Jokovića i Fatovića.

Prihvati notifikacije