Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“BOG JE BIO NA MOJOJ STRANI” Kako je Mihajlović nakon 11 godina vidio vanbračnog sina

Sport
Autor:

Foto: Giorgio Benvenuti/EPA

Siniša Mihajlović posljednjih dana preživljava životnu dramu zbog bolesti koja mu je otkrivena – leukemije!

Budući da je sada u žiži javnosti, svako malo na vidjelo izlaze pikanterije iz njegovog privatnog života. Jedna od njih je definitivno upoznavanje s vanbračnim sinom poslije 11 godina, a što je ekskluzivno 2004. najavio Sportski žurnal.

– Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, dosad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želio sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoljetan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam – pričao je tada Mihajlović.

Presudnu ulogu za susret raniji od planiranog odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila Sinišu da ga pozove u goste, da se vide, da Marko upozna sestre Viktoriju i Virdžiniju, braću Miroslava i Dušana. Miha i Arijana su u međuvremenu dobili i Nikolasa.

Siniša je tada igrao utakmicu za Inter protiv Breše, a Marku je obećao gol. Dao ga je iz slobodnjaka i pogledao prema porodici.

– Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Dejan Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj nakon što je lopta završila u mreži – rekao je Mihajlović tada.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO