Zabava

BOGDANOVA BIVŠA PREŽIVJELA HOROR Manijak je napao s leđa, lice joj SPRŽIO KISELINOM i oštetio vid (FOTO)

Bogdan Srejović, dečko Svetlane Cece Ražnatović, poslije razvoda od Zorane Tasovac, sa kojom je bio u braku i sa kojom je dobio kćerku, bio je vezi sa arhitekticom i dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom se zabavljao do 2018. godine.

BOGDANOVA BIVŠA PREŽIVJELA HOROR Manijak je napao s leđa, lice joj SPRŽIO KISELINOM i oštetio vid (FOTO)
FOTO: LJ.TOZEV, INSTAGRAM/RAS SRBIJA

Vladanu je krajem 2016. godine nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila kiselinom po licu. Kako sagovornik Kurira kaže, nju je Bogdan ostavio ispred zgrade, a dok je on parkirao automobil, manijak je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je, čim ju je vidio da leži na podu, Vladanu odvezao u Urgentni centar, a ona je zadržana u bolnici sa opekotinama šestog stepena i oštećenim vidom. Inače, u tom periodu nepoznata osoba napadala je djevojke po centru Beograda i radila im identične stvari, te se pretpostavlja da je i Vladana bila jedna od njegovih nasumičnih žrtvi.

Nakon teškog perioda, uspjela je da se oporavi, a velika podrška bio joj je upravo Bogdan, piše pomenut medij. Dvije godine nakon incidenta ona se prisjetila ovog događaja i objavila na Instagramu kako je izgledala poslije napada.

– Mjesec decembar (kažu mjesec praštanja), tačno dvije godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) na mene od “N. N. napadača”. Imam potrebu da se oslobodim svake fizičke i psihičke boli, kao i posledica koje je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Gospodu Bogu što me je sačuvao među žive i što sam se skoro pa oporavila. Na sebe više ne gledam kao na žrtvu, već na pobjednika. Ovom prilikom pokušavam da oprostim i sažalim tog jadnika/jadnicu kome je ovako nešto moglo da padne na pamet. Nadam se da ga/ju je usrećila svaka moja opekotina šestog stepena, izgorena i spaljena kosa, svaka rana, oštećen vid na oku i svi ti zalogaji hrane na cjevčici. Ali sve prođe i iscjeljuje se i regeneriše, ali zlo u takvim ljudima ostaje – napisala je ona.