Sudbine

BOL I SUZE NA LICU Bivša supruga skrhana bolom sa ružom u ruci došla na sahranu Marka Živića

Danas na Novom Groblju u Beogradu biće sahranjen glumac Marko Živić, koji je preminuo 14. oktobra u 49. godini života, nakon teške borbe sa korona virusom.

BOL I SUZE NA LICU Bivša supruga skrhana bolom sa ružom u ruci došla na sahranu Marka Živića
FOTO: JOVAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Na sahranu su došle mnoge njegove kolege, prijatelji i porodica.

Markova bivša supruga, voditeljka Nataša Pavlović, pojavila se na sahrani glumca sa kojim je četiri godine bila u braku.

Nataša je u ruci držala bijelu ružum, nije mogla da sakrije suze, a bol se vidio na njenom licu. Nju je za ruku držala prijateljica.

Da podsjetimo, glumac Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu, piše Blic.

FOTO: JOVAN ILIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: JOVAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gdje je igrao u predstavama “Kad su cvetale tikve”, “Ne igraj na Engleze”, “Sviraj to ponovo Sem”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Delirijum tremens”, a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju “Marko Živić šou” na TV Foks.

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo prije više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od pet ciklusa “Zdravo Evropo”. Od januara 2015. godine učestvovao je u talent-šou programu “Audicija”, koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvjedu Baluu u srpskoj verziji “Knjige o džungli 2”, Nim Galuu u sinhronizovanom filmu “Epik”, Rafaelu u filmovima “Rio” i “Rio 2”, Miru u filmu “Artur i Minimoji” i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji “Hortona.”

Prihvati notifikacije