Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BOLAN PRIZOR Luna vrišti i ponavlja da će je Marko ostaviti, a njegova reakcija SVE GOVORI

Zabava
Autor:

Foto: Pink/Screenshot

Luna Đogani je ponovo u nervnom rastrojstvu zbog Marka Miljkovića i Jelene Pešić. Zaurlala je i poručila svima da je ostave na miru.

– Svaki dan govoriš Marku da te ne voli, gdje su djela, nemoj da glumiš patetiku, jer si se ti utripovala, pa sad kao ne misliš. Sve je jasno kao dan, možeš da imaš koga želiš – bila je kontatacija gledalaca, prenosi Blic.

– Da, to sam mu rekla kad sam bila pijana, ja sam sigurna da me voli. Ima neke stvari koje bih ja promijenila kod Marka, ali ne mogu, jer on ima 36 godina – rekla je Luna Đogani.

Potom je Jelena Pešić potvrdila da je pesmu ,,Nisam ni metar od tebe” posvetila Miljkoviću, budući da se nalaze u izolaciji, što je iznerviralo Lunu i ušle su u sukob.

– Meni je zamerio, a ja ćutim kao k*ja! To je provokacija! Mene nervira to njegovo, jer on tebe brani! Meni je sve živo zamjerio šta god da sam rekla” siktala je Luna.

– Uzmi u obzir da sam zaljubljena, rekla sam ti da me ostaviš! Ja mogu da radim šta hoću i da pjevam, jedino oštećena sam ja – u svom stilu odgovorila je Jelena.

Luna i Marko Miljković su se sve vreme svađali sa strane, dok je Đoganijeva sjedila, a zadrugari su komentarisali.

– Radi šta hoćeš sa njom! Ne zanima me, ženske svađe me ne zanimaju! Ona ima pravo, neka radi šta hoće! Je l’ misliš da će da nam pokvari vezu? – odbrusio je Marko.

– Ne zanima te, a ćutiš! Ja sam tvoja djevojka! Ona nastavlja, kako ja da je zaustavim? Ne mogu! Ona će nas uništiti – vikala je Luna.

Luna Đogani i Marko Miljković dobili su pitanje:”Zašto si otišla kod Marka u izolaciju, zar toliko nemaš povjerenja”, poslije čega je uslijedio novi haos.

– Ja sam je zvao, ona nije htjela, da joj gledaoci ne bi nabijali to na nos. Spavala je sat vremena, nije se dugo ni zadržala i to je to – tvrdio je Miljković.

Luna je potom završila u suzama, zbog prethodne teme o Jeleni Pešić, koja se trenutno nalazi u izolaciji sa Miljkovićem.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO