Kultura

"BOLEST JE OZBILJNA I STVARNA" Pjevačica Pink objavila da se izliječila od korona virusa

Pjevačica Pink moli svoje obožavaoce da ostanu kod kuće i da se zaštite, nakon što je u objavila da je bila pozitivna na korona virus.

"BOLEST JE OZBILJNA I STVARNA" Pjevačica Pink objavila da se izliječila od korona virusa
FOTO: FLICKR.COM/PHOTOS/BLUMONKEY14/WIKIPEDIA

Pjevačica je rekla da su ona i njen trogodišnji sin imali simptome virusa, ali da je nedavno ponovo testirana i da više nema COVID-19.

-Prije dvije sedmice moj trogdišnji sin Jameson i ja smo imali simptome COVID-19. Srećom, naš porodični ljekar imao je pristup testovima i pokazalo se da smo pozitivni napisala je Pink na Intagramu.

-Moja porodica je već bila u izolaciji kod kuće i nastavili smo i zadnje dvije sedmice prema preporuci našeg ljekara. Prije par dana smo ponovo testirani i na svu sreću smo negativni – napisala je.

Takođe se osvrnula na činjenicu da je privilegovana, jer je imala mogućnost da se testira.

View this post on Instagram

Two weeks ago my three-year old son, Jameson, and I are were showing symptoms of COVID-19. Fortunately, our primary care physician had access to tests and I tested positive. My family was already sheltering at home and we continued to do so for the last two weeks following the instruction of our doctor. Just a few days ago we were re-tested and are now thankfully negative. It is an absolute travesty and failure of our government to not make testing more widely accessible. This illness is serious and real. People need to know that the illness affects the young and old, healthy and unhealthy, rich and poor, and we must make testing free and more widely accessible to protect our children, our families, our friends and our communities. In an effort to support the healthcare professionals who are battling on the frontlines every day, I am donating $500,000 to the Temple University Hospital Emergency Fund in Philadelphia in honor of my mother, Judy Moore, who worked there for 18 years in the Cardiomyopathy and Heart Transplant Center. Additionally, I am donating $500,000 to the City of Los Angeles Mayor’s Emergency COVID-19 Crisis Fund. THANK YOU to all of our healthcare professionals and everyone in the world who are working so hard to protect our loved ones. You are our heroes! These next two weeks are crucial: please stay home. Please. Stay. Home.❤️

A post shared by P!NK (@pink) on

-Apsolutna je travestija i neuspjeh naše vlade što nije učinila testove dostupne svima. Ova bolest je ozbiljna i stvarna. Ljudi treba da znaju da napada i stare i mlade, zdrave i bolesne, bogate i siromašne i moramo da učinimo sve  da testovi budu besplatni i dostupni svima kako bi zaštitili našu djecu, porodice, prijatelje i zajednice. U nastojanju da podržim zdravstvene radnike koji se bore na prvoj liniji svaki dan, doniram 500.000 dolara fondu univerzitetske bolnice Temple u Filadefiji u čast mojoj majci Judy Moore, koja je tamo radila 18 godina u centru za Karidomiopatiju i presađivanje srca. Pored toga, doniram 500.000 dolara kriznom fondu za COVID-19 grada Los Angelesa”, dodala je ” Hvala svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svijetu koji vrijedno rade da zaštite naše voljene. Vi ste naši heroji – poručila je ona.