Zabava

"BOLJE DA ČUVAŠ UNUČE" Dara Bubamara žestoko odgovorila pjevačici

U posljednje vrijeme za Daru Bubamaru kuloari kažu da je postala svađalica. Prvo je preko društvenih mreža pisala o Seki Aleksić koja joj se zamjerila prije godinu dana i s kojom je izbrisala sve prijateljske kontakte i ne misli više ikada s njom razmijeniti ni jednu rečenicu, ali uz sve to dodala da će joj se sve vratiti.

"BOLJE DA ČUVAŠ UNUČE" Dara Bubamara žestoko odgovorila pjevačici
FOTO: DARABUBAMARA_OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nedavno su se u jednom beogradskom klubu našle na gostovanju jedna iza druge. Dara se našla u čudu pa je prokomentarisala da joj je prosto nevjerovatno da jedna trudnica dolazi u zadimljen prostor i pjeva u dva poslije pola noći. Kako to da joj njen suprug Veljko nije obezbijedio dovoljno novca da ne radi dok je u drugom stanju. Dara je još dodala da muškarac treba da brine o ženi, da je takav bio njen suprug dok je bila trudna, kada nije radila više od godine. Zar je kod Seke tolika kriza sa parama, pita se ona, da bi morala raditi pod svaku cijenu?

A onda je nedugo zatim stala na riječ i sa Stojom, sa kojom nije u nekim prijateljskim odnosima, da bi odgovorila Stoji na njen komentar poslije Darinog nagog tijela u klipu sa kojekakvim pomagalima. Tada je Stoja rekla kakve se sve gadosti se mogu vidjeti na društvenim mrežama. Dara joj je onda odgovorila da joj je bolje da čuva unuče i da se ne bi spuštala na njen nivo i komentarisala njenu ljubomoru na njen dobar izgled.

View this post on Instagram

Večeras SOFIJA club restoran "TREPNI" 🔥🔥🔥

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

Stoja je samo kratko odgovorila da Dara treba da ima na umu da dolaze mlađe i ljepše i da se mora pomiriti sa tom činjenicom. Poklonici i jedne i druge i treće pjevačice imaju svoje mišljenje koje iznose preko društvenih mreža no jedno bi izdvojili a to je da se Dari uprkos njenim godinama nabacuje“ dva puta mlađi fudbaler Luka Jović.

(expresstabloid)