Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BOLNA ŽIVOTNA PRIČA Kako je anonimna djevojka postala ZVIJEZDA ZADRUGE

Zabava
Autor:

Foto: P. Dimitrijević, S. Srdanov/RAS Srbija

Maja Marinković osvojila je peto mjesto u finalu Zadruge, iako su joj mnogi predviđali daleko niži plasman, budući da je u rijaliti ušla kao javnosti nepoznata djevojka koja se nije mnogo isticala tokom prethodnih 10 mjeseci pred kamerama.

Maju Marinković javnost je upoznala prilikom ulaska u Zadrugu, a atraktivna brineta sebe je predstavila kao modela. Iako se pojavljivala u pojedinim muzičkim spotovima, sve do ulaska u rijaliti nije se medijski eksponirala, a detalji iz njene biografije nisu bili poznati.

Maja ima 23 godine i iza sebe ima tešku životnu priču. Njenoj majci su ukrali najstarijeg sina kojeg je rodila, zatim je imala dva spontana pobačaja, nakon čega je rodila Maju. Bivša zadrugarka sa majkom danas nije u dobrim odnosima, dok je za oca veoma vezana i on joj je najveća podrška.

– Poslije njega je imala dva spontana. Poslije sam došla ja na svijet. Njena majka nije voljela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovjek. Bile smo jedno vrijeme dobre, jedno pet mjeseci. Poslije smo počele da se svađamo – ispričala je Maja Staniji u Zadruzi, a Dobrojevićevu je rasplakala životna priča njene cimerke.

Tokom trajanja Zadruge Maja nikada nije bila u prvom planu, te mnogima nije jasno kako je opstala do finala, a zatim osvojila peto mjesto, ostavivši iza sebe daleko “jače igrače” poput Ane Korać, Davida Dragojevića i Lepog Miće. U rijalitiju je ostala upamćena po vezi sa Markom Miljkovićem, koja se desila na početku Zadruge, poslije čega je priznala da je bila zaljubljena u njega, a on javno otkrio da ju je iskoristio.

Sa Doroteom Jovanović je jedno vrijeme bila najbolja drugarica, da bi se kasnije posvađale, a ostao je upamćen i fizički napad Jelene Krunić na Maju, poslije čega je Jelena diskvalifikovana.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO