Fudbal

BOMBA IZ ENGLESKE Legenda kupuje Junajted

Porodica Glejzer namerava da proda Mančester Junajted. Amerikanci su na čelu Junajteda još od 2005. godine, a u narednom periodu su otvoreni za biznis i saslušavanje ponuda za "njihov" klub.

BOMBA IZ ENGLESKE Legenda kupuje Junajted
FOTO: NEIL HALL/EPA

Pominjao se Apple, onda najbogatiji Britanac Džim Retklif, da bi engleski mediji ubacili i ime Dejvida Bekama među potencijalne kupce.

Rio Ferdinand je dodatno “podgrijao” namiere svog saigrača.

“Vidio sam Beksa prije neki dan na utakmici. Išao sam na meč Engleske i sjedeli smo jedan pored drugog. Mirisao je divno, izgleda divno. Izgledao je kao milion dolara, kao što on zna. Nije izgledao kao 10 milijardi dolara (procjena vrednosti Junajteda), ali kada pomenete nekog kao što je Beks, on je očigledno i suvlasnik Inter Majamija, ali on ne dolazi sam. Dolazi sa konzorcijumom. Dolazi sa ljudima koji imaju duboke džepove. To će biti njegov pristup, što je opravdano. Mislim da će se sve na kraju svjesti na brojke”, izjavio je Rio Ferdinad u svom FIVE podkastu.

Cijena Junajteda se procjenjuje na 10 milijardi dolara, jasno da bi navijači pozdravili povratak legende klube poput Bekama u svoj klub.

Prihvati notifikacije