Sport

BORAC STARTUJE IZ BANJALUKE Jagodić: Mladost uvažavamo i shvatamo veoma ozbiljno

Fudbaleri banjalučkog Borca u prvom kolu Premijer lige dočekaće Mladost iz Doboja kod Kakanja, a u drugom će, takođe na domaćem terenu igrati protiv Slobode iz Tuzle.

BORAC STARTUJE IZ BANJALUKE Jagodić: Mladost uvažavamo i shvatamo veoma ozbiljno
Foto: Darko Dragicevic/RAS Srbija

Prvo gostovanje Banjalučani će imati tek u trećem kolu i to u Sarajevu kod Željezničara, a trener Vlado Jagodić kaže da su svi protivnici izuzetno ozbiljni.

-I prije žrijeba sam bio potpuno jasan, to je samo određivanje protivnika, a svi su ozbiljni. Mi otvaramo prvenstvo na svom stadionu i to je veoma bitno, uzimajući u obzir i tu evropsku utakmicu koju igramo proslije trećeg kola. Naš koncept je da ne dozvolimo nikom da nas iznenadi, da budemo pravi od početka, očekujemo Mladost u prvom, Slobodu u drugom kolu pa potom gostujemo Željezničaru i sigurno će ta tri kola pokazati da li smo na pravom putu rekao je trener Borca Vlado Jagodić koji je dodao da nije olakšavajuća okolnost činjenica da prva dva tima protiv, uslovno rečeno, lakših protivnika.

-Vjerujte mi, isto mi je kao da igramo protiv Sarajeva, Željezničara, Zrinjskog ili Širtokog.  Tako ćemo se ponašati u cijelom prvensvu. Prema svakom pretivniku, pa i prema Mladosti i Slobodi, sa velikim uvažavanjem, maksimno ozbiljnim shvatanjem i nastojanjem da mi budemo pravi – jasan je Jagodić.