Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BORBA ZA SLOBODU Britni Spirs u jeku afere zbog oca, tvrde da ju je PRODAO ZBOG PARA

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Iako se činilo da će Britni Spirs ove godine uspjeti da se izvuče iz kandži svoga oca i da će konačno biti u mogućnosti da sama kontroliše svoj život: finansije, kretanje, poslovne dogovore, ipak se čini da borbu za slobodu neće dobiti tako lako.

Naime, njen otac i zakonski staratelj Džejmi Spirs, podnio je zahtjev sudu da se njegovo zakonsko starateljstvo nad legendarnom pop pjevačicom omogući i u devet novih država SAD van Kalifornije, gdje do sada sudska presuda nije važila.

Kako američki “The Blast” izvještava, Džejmi je zatražio punomoćje nad svojom kćerkom u Alabami, Arizoni, Kolumbiji, Džordžiji, Masačusetsu, Mičigenu, Misisipiju, Tenesiji i Virdžiniji.

Ovo je drugi put da Džejmi ove godine traži nova ovlašćenja suda, obzirom da je u maju već tražio sudu da mu zakonoski omogući starateljstvo nad Britni i na Havajima, Luizijani i Floridi.

Iako nije sasvim jasno zašto ovo radi sada, obzirom da ovakve zahtjeve nije imao u prethodnih 11 godina koliko se već vodi kao zakonski staratelj problematične pop zvijezde, ali kako je izvor za “The Blast” objasnio, ovo su države u kojima Britni najčešće putuje.

View this post on Instagram

Off to meetings!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kako fanovi komentarišu, to što Nevada nije na listi ključni je dokaz da se Britni neće ubrzo vratiti svojoj koncertnom rezidenciji u Las Vegasu koju je otkazala početkom ove godine zbog navodne bolesti oca.

Izvor za “TMZ” sa druge strane navodi da Britni ima razne vrste konekcija u ovim državama, od poslovnih partnera preko prijatelja i porodice, što je izazvalo Džejmijevu sumnju. On navodno takođe pokušava da onemoguči njenog bivšeg dečka Sema Luftija i njenu majku Lijin Spirs da preuzmu starateljstvo nad Britni ukoliko bi ona odlučila da se preseli u neku od ovih država.

Sud je već uvažio Džejmijev zahtjev da se Luftiju odredi zabrana prilaska slavnoj pjevačici.

Sa druge strane, Lijin Spirs je od suda u Kaliforniji tražila smjenu sudije koja je zadužena za slučaj Britni Spirs još od 2007. godine. Ona je u svojim papirima navela da je Britni tada bila prisilno hospitalizovana, kao i da za to nije bilo osnova.

Fanovi pop pjevačice navode da Džejmi pokušava da po svaku cijenu zadrži kontrolu nad novcem i statusom koji Britni ima u muzičkoj industriji, obzirom da ukoliko plan njene majke uspije i sudska odluka u Kaliforniji bude pobijena, Britni će biti slobodna da brine sama o sebi, piše Blic.

– Godinama uništava zdravlje Britni i tjera je da radi, a sve pare uzima za sebe. Ona živi od džeparca dok on pliva u milionima. Prodao ju je zbog para – napisao je jedan of fanova na forumu posvećenom Britni Spirs.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO