Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Borenović: Erdoganovoj posjeti ne treba davati preveliku dimenziju

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović ocijenio je danas da od posjete predsjednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana Sarajevu ne treba „praviti pretjerano veliku dimenziju“.

– Ta posjeta, kako sam vidio, ima i zvaničan radni karakter – naveo je Borenović, ističući da je najavljen sastanak Erdogana s članovima Predsjedništva BiH.

Borenović tvrdi da će PDP donijeti RS temeljnu obnovu svih segmenata društva.

– Građanima želimo da ponudimo i posao i dostojanstvo i pravdu i povedemo u mnogo bolju, izvjesniju i moderniju budućnost – rekao je Borenović novinarima.

Na sjednici Predsjedništva PDP-a danas data je saglasnost na sporazum Saveza za promjene, kojim su definisane obaveze političkih partija tog saveza i podrška kandidatima za dvije ključne funkcije – za člana Predsjedništva BiH iz RS Mladena Ivanića i predsjednika RS Vukotu Govedaricu.

Potpredsjednik PDP-a Slaviša Marković kaže da su usvojene i liste kandidata za Narodnu skupštinu RS, kao i novi slogan te stranke “PDP – Posao, Dostojanstvo i Pravda“, što su, navodi, tri ključne stvari potrebne RS i njenoj obnovi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO