Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BORIČIĆ ZVANIČNO KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA CEV Odbojkaški savez Srbije poslao prijedlog

Sport
Autor:

Foto: OSS

Odbojkaški savez Srbije je danas poslao Evropskoj odbojkaškoj konfederaciji prijedlog kandidature Aleksandra Boričića za još jedan mandat na mjestu predsednika CEV. Izborni, 42. Kongres CEV održaće se 19. juna u Moskvi, u Rusiji.

Aleksandar Boričić je na Kongresu Balkanske odbojkaške asocijacije, BVA, održanom 7. decembra 2019. u Bukureštu, zvanično  objavio da će se kandidovati za još jedan mandat na mjestu predsjednika CEV i dobio podršku svih članica BVA. Zoran Gajić, predsjednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, učestvovali su u radu Kongresa BVA i pružili podršku Aleksandru Boričiću za kandidaturu za predsednika CEV.

Boričić je kao igrač, trener i predsjednik Odbojkaškog saveza Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije učestvovao u osvajanju najsjajnijih medalja na Olimpijskim igrama, Svjetskim i Evropskim prvenstvima.

Aleksandar Boričić je počasni predsjednik OSS, a na mjestu predsjednika CEV je od 17. oktobra 2015, kada je izabran za 9. predsednika CEV na 36. Kongresu održanom u Sofiji.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO