Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BOSANAC OŠTRO O KANDIDATIMA Njegove riječi mnogima se NEĆE DOPASTI

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot/RAS Srbija

Dragan Stojković Bosanac 11. aprila je operisao srčani zalizak, a u ponedjeljak 13. maja prvi put nakon operacije se pojavio na snimanju emisije “Zvezde granda”

On je u prvom intervjuu nakon operacije otkrio je da se sada osjeća fantastično, a onda se i našalio

– Fantastično! Ne osjećam se nikako, evo dajem vam intervju – počeo je u svom maniru, piše Telegraf.

Draganova kćerka Aleksandra Stojković Džidža priprema nove pjesme, a njen otac pohvalio je jednu njenu novu numeru, ali i iskritikovao modernu muziku.

– Ja sam gledao, tačnije slušao, međutim… Meni se čini da je dobro, ne znam. Te moderne pjesme ja ne razumijem, meni izgleda kao da se dvoje svađaju. Ima jednu jako dobru pjesmu… – rekao je Bosanac.

Stojković ima kandidata za pobjedu u muzičkom takmičenju, međutim za razliku od drugih mentora smatra da nema zvijezde u “Zvezdama Granda”.

– Svi imaju kandidata za pobjedu, međutim pobjeda je vrlo vruća. Onaj ko pobijedi veliko je pitanje da li će biti zvijezda. Ako ne bude zvijezda u idućoj sezoni biće takvo sprdanje na račun pobjednika da će to biti strašno. Svi tvrde da je on zvijezda, ja tvrdim da nema zvijezde – rekao je Bosanac i dodao da je najveći problem drugim članovima žirija što su se prvi put našli u ulozi producenta.

– Pjevači su se utripovali da su producenti, to je cijeli problem. Ja sam 40 godina producent, oni nisu nikad, a njima se činilo da je to lako, jer su oni bili stalno producirani. I, sad im se pružila prilika da se “nađe vila u čemu nije bila” i onda nastaje panika, suze, nerazumijevanje zašto neko ispada i potpuni jedan asinhroni zdravom razumu pokret, kako da ispadne kandidat, pa neko mora ispasti – zaključio je Bosanac.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO