Zabava

"BRAVO" Severina podržala glumicu nakon što je Branislav Lečić tužio jer je odbila da snimi scenu s njim

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Milena", nakon čega ju je glumac tužio.

Severina Vučković
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RINGIER

Kolege pružaju podršku Anđeli Jovanović, a sada se oglasila i pjevačica Severina Vučković.

Severina je, naime, prvo podijelila na svom storju post u kojem se zahvaljuju Anđeli “zato što je rekla ne”, a zatim ispod istog i ostavila komentar podrške, piše Blic.

– Bravooo – poručila joj je Severina.

Pročitajte još

Anđela Jovanović: “Neću u isti kadar sa tim čovjekom”

Podsjetimo, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni, ali nije željela da dijeli kadar sa njim, što je i potvrdila.

branislav lečić i anđela jovanović
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

“Tačno je da me je tužio”

Podsjetimo, glumica Anđela Jovanović je potvrdila da je Lečić podnio tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

– Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovjekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za  Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“, dok se Lečić malo potom oglasio javno povodom Anđelinih riječi.

Anđela Jovanović, objava
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Branislav Lečić oglasio za Informer i potvrdio da je podnijeta tužba protiv Jovanovićeve.

– Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u biće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja – rekao je Lečić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu