Fudbal

BRAVO ZA RADONJIĆA Fudbaler Torina uplatio novac koji je nedostajao za liječenje

Fudbaler Torina Nemanja Radonjić uplatio je iznos koji je nedostajao za liječenje Milana Šolaje iz Vrbasa.

BRAVO ZA RADONJIĆA Fudbaler Torina uplatio novac koji je nedostajao za liječenje
FOTO: SEBASTIEN NOGIER/EPA

Novac za Milanovo lečenje skupljan je mesecima, ali se potreban iznos nije prikupio. Kada je vijest o akciji došla do Radonjića, on je bez razmišljanja uplatio 2.200 evra koliko je nedostajalo da Milan ode na operaciju, piše Telegraf.rs.

Milan se život promijenio  2014. godine kada je u doživio tešku tjelesne povredu i kada mu je ustanovljena dijagnoza paraplegija – oduzetost donjeg dijela tijela. Od tada je bio u kolicima.

Operisan je 2017. godine kada su mu pukli šrafovi koje je imao na fiksatoru postavljenom na kičmi. Uslijedili su bolnički dani i mukotrpna rehabilitacija.

Na kontroli 2021. godine konstatovano je da Milan ima tumor na kičmenom stubu, koji bi što pre trebalo ukloniti jer ga životno ugrožava.

Novac je prikupljan za Milanovu operaciju na privatnoj klinici u Beogradu, a pomoć će mu i dalje biti potrebna za dodatne operacije, rehabilitacije, specijalističke i kontrolne preglede, banjsko lečenje, lekove, suplemente, pelene, potrošni medicinski materijal, ortopedska pomagala i putne troškove.

Prihvati notifikacije