Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Brazil – Švajcarska, utakmica sa NAJGORIM FRIZURAMA

Sport
Autor:

Foto: SEBASTIAO MOREIRA / EPA

Grupa Srbije na Mundijalu priuštila je ljubiteljima fudbala dvije vrhunske utakmice, u kojima je jedna obilovala fudbalskim potezima i zajedništvom u ekipama – Srbija – Kostarika, a druga, Brazil – Švajcarska, iznenađenjem i… očajnim frizurama.

Nejmar, najveća zvijezda Brazila, umjesto da ostane zapažen potezima i pogotkom, ostao je primjećen po najružnijoj frizuri na terenu, koju je teško riječima opisati.

Njegov saigrač Marselo, ima standardnu “pomoćnik Bob” frizuru, koja je pojedinima beskrajno simpatična, dok drugima nije jasno zašto ne promijeni frizera. Sličan fazon “fura” i Vilian, pa se može pretpostaviti da ova dva “karioka” idu kod istog berbera.

Foto: Tanjug/AP

Firminova frizura “šala na stranu” ostala je netaknuta tokom utakmice, budući da je ušao pred sam kraj meča, pa nije stigao ni da se oznoji.

Paulinjo je očito “snimio” Roberta Firmina kako namiješta frizuru, pa je želio istu, ali nije uspio u toj namjeri. To je bila baš loša kopija, pa se njegova frizura može nazvati samo “šala”, bez ovoga “na stranu”.

Sa druge strane terena, ubjedljivo najveći pobjednik je Valon Behrami. Ovaj momak je napravio “nešto” na glavi, ali to “nešto” nije moguće definisati na bilo koji drugi način, osim – nešto.

Foto: Laurent Gillieron / EPA

Drugo mjesto u timu Švajcarske zauzima Đerdan Šaćiri, čiji je frizer vjerovatno prošao samo kratak kurs rada sa makazama, budući da ni najmanje nije prilagodio količinu kose obliku glave hitronogog fudbalera.

Vjerovatno se vodio logikom da je količina kose obrnuto srazmjerna brzini trčanja, pa je tako ostavio vrlo malo kose 26-godišnjem vezisti.

Foto: Laurent Gillieron / EPA

Haris Seferović je takođe jedan od onih koji nisu pronašli sebe. Napadač bi mogao da se ugleda na Fabiana Šera, ako već hoće da bude “u trendu”, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO