Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BRČANKE BEZ PLASMANA U ČETVRT-FINALE CEV KUPA Minčanka ipak prejaka za odbojkašice Jedinstva

Sport
Autor:

Foto: CEV/PROMO

Odbojkašice Bimal Jedinstva nisu uspjele da se plasiraju u četvrt finale CEV Kupa pošto su u revanš utakmici osmine finale poražene od bjeloruske Minčanke sa 3:1 (25:21, 25.21, 22:25, 25:15). U prvom duelu u gostima Bimal Jedinstvo je poraženo sa 3:0.

Dobro je Bimal Jedinstvo otvorilo prvi set, sredinom ovog dijela igre imalo je prednost od 14:11, imalo inicijativu, međutim iskusna ekipaMinčanke je serijom 4:0 prešla u vođstvo koje nije ispuštala do kraja prvog seta koji je riješila u svoju korist rezultatom 25:21. I u drugom setu Brčanke su bile na dobrom putu, vodile su sa 19:16, međutim, ponovo su Bjeloruskinje preokrenule rezultat za trijumf od 25:21, a nakon ova dva seta bilo je jasno da su se plasirale u narednu rundu CEV Kupa.

U nastavku je takođe viđena ravnopravna odbojka, a Bimal Jedinstvo je treći set riješilo u svoju korist rezultatom 25:22 iskoristivi činjencu da je u gostujućem sastavu došlo do blagog opuštanja. Ipak Minčanka je posljednju dionicu ponovo odigrala na viskom nivou, pobijedila sa 25:15 za ukupno pobjedu od 3:1.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO