Zabava

BRENIN SIN SLAVI 365 DANA VEZE Porodici Živojinović se i te kako dopada nova snajka

Viktor Živojinović i njegova djevojka Sandra Miljaković, danas, 4. avgusta, slave godišnjicu svoje, a na društvenim mrežama svojim objavama raznježili su sve.

BRENIN SIN SLAVI 365 DANA VEZE Porodici Živojinović se i te kako dopada nova snajka
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Sandra je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju sa nedavnog putovanja u Nicu, gde su njih dvoje bili sa Viktorovom porodicom, na njihovoj jahti vrednoj navodno 890.000 evra.

Ona je uz pomenutu fotografiju napisala ljubavne stihove Žaka Prevera, a zatim objavila još nekoliko fotografija. Viktor je takođe podijelio neke njihove zajedničke slike na kojima se jasno vidi koliko je mladi par zaljubljen, kao i da uživa u ljubavi i pažnji koji jedno drugom posvećuju.

“Hiljade i hiljade godina ne bi bilo dovoljno da se opiše kratki sekund vječnosti u kome si me ti poljubila… U kome sam te ja poljubio… Volim te! – piše u opisu Sandrine objave.

Porodica Živojinović se pre nekoliko dana vratila sa odmora u Francuskoj, a prvi put na porodičnom putovanju pored Lepe Brene, Bobe, Stefana, Filipa, Aleksandre i njihovog nasljednilka Aleksandra, bio je Viktor sa devojokm Sandrom.

Sudeći po njihovim objavama, porodica Živojinović se odlično provela, kako izgleda, po zajedničkim fotografijama Miljakovićeve sa Brenom i Prijom, nema sumnje da im se potencijalna snajka i te kako dopada.

Sandra je rođena u selu Budilovina nadomak Brusa, a u Beogradu srudira Filološki fakultet i profesionalno se bavi šminkanjem. Njen otac je ranije za medije ispričao da još uvek nije upoznao zeta, a za svoju ćerku imao je smao reči hvale.

On je ispričao da je Sandra vrijedna, te da je tokom svojih srednjoškolskih dana išla u nadnicu kako bi zaradila novac. Kako je ona rodom iz krajeva koji su nadeleko poznati po proizvodnji i uzgoju malina, Miljakovićeva je tokom ljetnjih dana brala maline za dnevnicu od oko 20 evra, prenosi Telegraf.