Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BRITNI NAKON IZLASKA SA PSIHIJATRIJE Pronašla novu LJUBAV, a fanovi je osuđivali

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Čini se da je pjevačica Britni Spirs otkrila novu ljubav. I to onu prema vježbanju pa s obožavaocima neumorno dijeli svoje fitnes savjete i iskustva.

Britni je nedavno napustila ustanovu za psihičko zdravlje u koju se sama prijavila jer se nije mogla nositi s bolešću oca Džejmija Spirsa. Od silnog stresa smršala je dva kilograma, a vrijeme je prekratila vježbanjem s kojim je nastavila i nakon izlaska iz ustanove.

Da se ozbiljno posvetila svom zdravlju, potvrdila je i kada je otkrila pomoću kojih namirnica se uspjela riješiti još dva kilograma, a mnogi su tada zaključili da su njeni savjeti u skladu s preporukama doktora. Ipak, priznala je i da ne gubi kilograme brzinom kojom bi to željela. No to nije uticalo na njenu motivaciju pa je nastavila s vježbanjem i sada se odlučila pohvaliti novom serijom vježbi koje je izvela u sklopu svog fitnes izazova.

– Odradila sam 40 minuta na traci za trčanje i 20 minuta na podu – napisala je pjevačica te dodala kako je to velika stvar za nju jer je donedavno mrzila traku za trčanje.

Iako se potrudila objasniti koje sve vježbe radi, nikome nije promaklo da se na samom početku videa izvinula što ne nosi šminku, a upravo je to postalo predmet prave rasprave.

(Index.hr)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO