Politika

Brnabić: Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije

Premijerka Ana Brnabić najoštrije je osudila dešavanja ispred Doma Narodne skupštine, naglašavajući da iza svega stoje političari.

Brnabić: Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije
Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Najoštrije osuđujem vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i naš zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid-19 od početka pandemije. Pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svjetskog rata – rekla je Brnabić.

Pročitajte još

Ona je podsjetila da broj novozaraženih novim korona virusom raste svakoga dana i pozvala na solidarnost sa medicinarima koji se nalaze u prvim borbenim redovima.

– Zbog toga je važno da budemo jedinstveni i prižimo svu neophodnu podršku našim zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji. Država i sve njene institucije zaštitiće pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji – podvukla je predsjednica Vlade, prenosi Blic.