Svijet

BROJNE TRAGEDIJE Džon Travolta: Svako mora da prođe kroz proces tugovanja

Glumac Džon Travolta (67) izgubio je svoju ženu Keli Preston (57) u julu prošle godine, nakon dvogodišnje borbe sa rakom dojke.

BROJNE TRAGEDIJE Džon Travolta: Svako mora da prođe kroz proces tugovanja
FOTO: DAN HIMBRECHTS/EPA

U svom intervjuu, glumac ističe da je sam proces tugovanja veoma ličan i da svako, ko je prošao kroz bilo kakvu tragediju, mora da prođe kroz proces tugovanja, jer je to jedini način da se neko potpuno oporavi, prenosi B92.

– Najbolje što mogu da uradim sada je da stignem do onog djela života, koji mi dozvoljava da uživam u svim njegovim čarima. Taj dio se odnosi na doživljaj plesa, muzike, doživljaj ljudi i, generalno, životnog iskustva – kaže Travolta.

– Uzeću neko vreme da budem sa svojom djecom, koja su izgubila majku. Shodno tome, izvinjavam se unaprijed, ako ne budete čuli nikakve vijesti o nama – kaže glumac.

Podsjetimo, gubitak njegove žene Keli nije prvi tragični momenat kroz koji je glumac morao da prođe. Naime, tragedija koja je početno uzdrmala njegov život bila je gubitak šesnaestogodišnjeg sina na odmoru na Bahamima. Izgleda da ovaj događaj nije bio kraj nesrećnim slučajevima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu