Zabava

Brojni su razlozi: Ova četiri horoskopska znaka se često zaljube u pogrešne osobe

Zbog svoje ličnosti ova četiri znaka često iz usamljenosti i potrebe za malo pažnje biraju partnere iz potpuno pogrešnih razloga.

Brojni su razlozi: Ova četiri horoskopska znaka se često zaljube u pogrešne osobe
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Rođeni u ovom znaku vole da budu na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili ličnom. Mogu da budu u vezi s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli da dođu do takvog ulova. Tako da bi mogli pasti na nekoga isključivo na temelju njihove popularnosti, a ne ličnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako u borbi protiv svoje samoće mogu da se upuste u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro svakog sa kim izlaze, samo da se ne osjećaju usamljeno.

Rak

Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo “igranje s njihovim osjećajima”.

Strijelac

Oni žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće da guši. Oni uvijek padaju na one nedodirljive i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih, prenosi noizz.rs.

Prihvati notifikacije