Sudbine

Brus Vilis u teškom stanju: Njegova žena objavila emotivni snimak, svi su im pružili podršku (VIDEO)

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming je iznenadila sve kada je na svom Instagramu objavila stari snimak na kojem su ona i njen suprug obnovili zavjete tačno na desetogodišnjicu veze.

Brus Vilis u teškom stanju: Njegova žena objavila emotivni snimak, svi su im pružili podršku (VIDEO)
FOTO: DEMI MOORE/TWITTER/SCREENSHOT

Sada, četiri godine kasnije, javnost je mogla da se podsjeti kako je sve to izgledalo, a ovaj video nije podijelila tek tako.

Na njihovu 14. godišnjicu Ema je otkrila detalje dirljive ceremonije kako bi odala počast njihovoj besmrtnoj ljubavi i prisjetila se tih bezbrižnih i mnogo jednostavnijih vremena u njihovim životima. Tako sam srećna što smo to uradili. Iskoristite svaku priliku da se ujedinite i proslavite sa porodicom i prijateljima. To su trenuci i prelijepi džepovi uspomena koje možete da čuvate za cijeli život. I možemo da sačuvamo ta sjećanja sigurnima i živimo ih za one koji to možda neće moći – napisala je Ema u opisu rilsa dok je u pozadini išla romantična pjesma benda Coldplay “Fix You”, odnosno “Popraviću te”.

Pročitajte još

Kako je i sama Ema istakla, uspomene su veoma bitne, pogotovo sada kada se stanje Vilisa sve više pogoršava, što se dalo vidjeti i na proslavi njegovog rođendana.

Iako je bio veseo, na momente se ponašao neuračunljivo, te su svi bili oprezni sa onim šta želi da uradi (kao što je duvanje svjećica, na primjer), a mnoge je zabrinulo i to što nema zub.

Brus već ima dane kada zaboravlja stvari, kada se izgubi na putu do obližnjeg kafića, zbog čega je Ema zamolila novinare i paparace da “ne viču na njenog muža”, jer ga time remete.

Kako je otkrila, postoje trenuci kada to više nije onaj stari Brus Vilis, iako se trudi ponajviše zbog svoj djece, a pogotovo starije kćerke Rumer koja je trenutno u drugom stanju.

Upravo ceremonije poput obnavljanja zavjeta i slično, pomažu glumcu da drži tok dešavanja, odnosno, da ima predstavu u danima kada je stanje loše, šta je realno, a šta ne, što se često dešava, pogotovo kad demencija uznapreduje.

Ljudi su, očekivano, i ovog puta pružili paru podršku, sa željama da Vilis bude bolje, a ostaje samo da se nadamo da se glumčevo stanje neće tako rapidno pogoršavati nadalje, kao što je bio slučaj u prethodnom periodu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije