Kultura

BUČERTON JE NOVI BARBENHAJMER Dvije fenomenalne serije izašle istovremeno, fanovi ne znaju šta će prije da gledaju

Barbenhajmer je fenomen koji je obilježio prošlu godinu - prilikom izlaska dva ljetna blokbastera "Barbi" i "Openhajmer" gledaoci širom svijeta su organizovali bioskopske maratone - da istog dana pogledaju dva naslova.

Houmlender
FOTO: PRIME VIDEO/YOUTUBE/SCREENSHOT

Sada se čini da se ponovo dešava isti fenomen, ali za serije.

Tokom ove nedjelje izašla su dva naslova – drugi dio treće sezone hit serije “Bridžerton”, ali i prve tri epizode četvrte sezona serije “The Boys”. Izlazak obje visoko ocijenjene i iščekivanje serije u istoj nedjelji navelo je obožavatelje da prave novi maraton.

– Dobrodošao nazad, Barbenhajmer – rekao je jedan korisnik društvene mreže Iks sa fotografijama serija čije su nove epizode izašle u razmaku od jednog dana.

Na to se nadovezao zvanični profil serije “The Boys” i ovaj događaj nazvao “Bučerton” – poput Barbenhamjera koji vickasto kombinuje imena Barbi i Openhajmer, i ovaj nalog je spojio ime jednog od glavnih likova Bilija Bučera i prezime junaka erotske serije – Bridžerton.

“Bridžerton” oduševio fanove

Ne samo da je ova sezona donijela najvreliju intimnu scenu čitave serije, “Bridžerton” je donio intrigantne priče, nove spletke i produbio je romantične odnose između likova.

Kritičari su posebno pohvalili drugu polovinu sezone koju su nazvali najfascinantnijim poglavljem cijele serije. Trenutno je među najgledanijim serijama na Netfliksu.

Pročitajte još

Isplatilo se čekanje na novu sezonu “The Boys”

Satira o superherojima osvojila je publiku širom svijeta od prvih minuta prve epizode, tako da su gledaoci sa strpljenjem čekali dvije godine do izlaska nove sezone.

Smatra se najmračnijom sezonom do sada, ali i dalje uspijeva da bude odvažna i brutalno krvava priča koja ne zaboravlja da ubaci i duhovite trenutke.

Fanovi su primjetili da je politički komentar jači nego u prethodnim epizodama, ali željno iščekuju naredne epizode koje će se objavljivati na nedjeljnom nivou, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu