Društvo

“BUDNA JE I NERASPOLOŽENA” Ljekari otkrili u kakvom stanju je trenutno glumica Neda Arnerić

Neda Arnerić, jedna od najvećih jugoslovenskih i srpskih glumica, koja je u srijedu u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), sada je stabilno.

“BUDNA JE I NERASPOLOŽENA” Ljekari otkrili u kakvom stanju je trenutno glumica Neda Arnerić
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Najnovije vijesti su da glumica i dalje prima neophodnu terapiju, budna je, neraspoložena, a ljekari su blizu odluke da bude zadržana na liječenju, saznaje Blic.

Pacijentkinja nije više životno ugrožena. I dalje prima svu neophodnu terapiju i negu. Neraspoložena je. Njeno stanje se non-stop prati. Bliža je odluka da je zadržimo još na liječenju, kao i da se intenzivno uključe i psihijatri – navodi izvor Blica.

Neda Arnerić je hospitalizovana u srijedu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, primljena je na odjeljenje toksikologije u besvjesnom stanju.

Da nešto nije u redu, prema našim saznanjima, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.

Pročitajte još

– Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA – navodi izvor Blica.

Ljekari nisu htjeli da spekulišu o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.

Podsjećanja radi, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospjela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.

Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen “Beogradski pobjednik” za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film “Aleksi” Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica, piše Blic.

Prihvati notifikacije