Sport

BUDUĆNOST BORCA Odlične igre mladog Bosančića

Mladi fudbaler banjalučkog Borca Nebojša Bosančić je pokazao da na njega u budućnosti treba najozbiljnije računati.

BUDUĆNOST BORCA Odlične igre mladog Bosančića
FOTO: BORAC-SPORT/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Član kadetskog tima crveno-plavih je bio među najboljim igračima u nedeljnom duelu protiv vršnjaka iz ekipe Sarajeva.

Banjalučki tim dugo iz sopstvene škole nije izbacio kvalitetnog desnog bočnog, a nem asumnje da bi Bosančić mogao da bude zalog za naredni period.

– Važno je da smo stigli do pobjede, ja sam, kao i svi ostali, dao sve od sebe. Nastaviću vrijedno da radim i borim se kako bih još napredovao – rekao je mladi desni bek, koji može da igra i u ofanzivi.

Bosančić se nada da će mu se ostvariti želja da zaigra u prvom timu, a s obzirom da Borac ima problema sa desnim bokom on bi mogao da bude rešenje.

FOTO: OTTOBEUREN/FACEBOOK
FOTO: OTTOBEUREN/FACEBOOK

– Još sam mlad i imam vremena da napredujem. Nadam se da ću se izboriti za prvi tim, a volio bih da zaigram uz Stojana Vranješa i Almedina Ziljkića, njih dvojicu posebno cijenim – dodao je Bosančić.

Kada su u pitanju rezultati o kadetskom šampionatu BiH Borac je poslije sedam kola četvrti na tabeli sa učinkom od četiri pobjede, dva remija i jednog poraza.

– Možemo da budemo zadovoljni rezultatima, jer smo igrali protiv svih konkurenata za vrh. Važno je da smo u gornjem dijelu, potrudićemo se da rezultati budu sve bolji i zašto da ne osvojimo prvo mjesto na kraju. Naravno, da bi do toga došli ne smijemo da poletimo, već da igramo svaki meč maksimalno borbeno, kao što je to bilo u posljednjem susretu sa Sarajevom – završio je Bosančić.