Banjaluka

"Budućnost je u našim rukama“ Održan sastanak Foruma mladih SPS Banjaluka

Sastanak Foruma mladih SPS Banjaluka, održan je sinoć u prostorijama Socijalističke partije Srpske uz prisustvo velikog broja članova kao i predsjednika Socijalističke partije Srpske Gorana Selaka.

"Budućnost je u našim rukama“ Održan sastanak Foruma mladih SPS Banjaluka
FOTO: SDS

Imamo najvrijedniju omladinu, i stremimo ka tome da na budućim lokalnim izborima imamo najmlađu listu u gradu, rekao je predsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka i šef odborničkog kluba SPS Banjaluka, Saša Kondić.

On dodaje da je SPS jedna od rijetkih partija koja otvoreno pokazuje privrženost mladim članovima pružajući im priliku da se čuje njihov glas, te da upravo oni predstave svoje ideje.

FOTO: SDS
FOTO: SDS

– Vrijeme u svakom slučaju radi za SPS, struktura naše partije je takva da obećava odlične kadrove. Ono što je veoma bitno je da imamo izuzetno radne ljude, a važniji je jedan koji hoće nego 10 koji moraju – rekao je član izvršnog odbora GO Banjaluka, David Ponorac.

On je pozvao mlade da se priključe partiji koja ih cijeni i poštuje.

U SPS dodaju da je gorući problem Srpske odlazak omladine, kao i brojne afere poput “Viadukta” čime je budžet Republike Srpske oštećen za 100 miliona KM, a upravo tim novcem se mogao riješiti jedan dio postojećih problema.

Prihvati notifikacije