Zabava

Bura se i dalje ne stišava: Još jedna reakcija na izjavu Jovane Jeremić o Kosovu

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se našla na meti negativnih komentara nakon što je pričala o ljudima sa Kosova i Metohije.

Milica Tomašević
FOTO: BLIC TV SCREENSHOOT

Kako je voditeljka “Pinka” istakla, mediji su isjekli njenu izjavu, te je shvaćena pogrešno, međutim, pojedine javne ličnosti smatraju da je bez obzira na sve napravila grešku, te da ona nema nikakav kredibilitet da priča o takvoj temi. Tada se i glumica, koja je rođena na Kosovu i Metohiji i čiji roditelji i dalje žive tamo, je na svom Instagramu žestoko obratila voditeljki.

Jovana Jeremić, postoji jedan roman, zove se “Idiot”, i postojao je jedan čovek koji se zvao Fjodor Mihajlović Dostojevski. E taj veliki čovjek je u tom romanu napisao jednu veliku istinu koja glasi: ” Kad Bog hoće nekoga da kazni, on mu najprije razum oduzme”. Žao mi je što nikada nećeš moći da shvatiš suštinu napisanog, a kada je već tako, neka te bar sreća prati kad razuma nemaš, tebi ni od Boga pomoći nema – poručila je Milica tada.

Pročitajte još

Sada je ponovo prokomentarisala cijelu situaciju i istakla da se nada da će se situacija na Kosovu i Metohiji stabilizovati.

FOTO: PINK/YSCREENSHOT
FOTO: PINK/YSCREENSHOT

– Ja se nadam da će ljudi koji žive dole osjetiti slobodu koju mi osjećamo ovdje. Samo neko ko nije bio dole ili ko nema dole porodicu ili porijeklo, ili ko ne posjećuje s vremena na vrijeme, ne može da zna šta zapravo to znači. Svi mi to čujemo i svima je to sve jasno, ali ja sam onda kada je bio karantin napravila jednu paralelu šta uopšte znači kada si ograničen prostorom, vremenom, a to godinama traje – rekla je Milica za Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije