Zabava

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT Nataša je voljela glumce, ljekare, a na spisku se našao i JEDAN SRBIN (FOTO)

Hrvatska glumica Nataša Janjić imala je zanimljiv ljubavni život sve dok se krajem 2018. u tajnosti nije vjenčala sa ortopedom Nenadom Medančićem, a nedavno je napunila 38 godina zbog čega su hrvatski portali detaljno pisali o njenom ljubavnom životu.

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT Nataša je voljela glumce, ljekare, a na spisku se našao i JEDAN SRBIN (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Romansa Nataše i ortopeda započela 2017, a par je sve dugo držao u tajnosti. Bilo je ljeto, povukla se iz javnosti i provodila vrijeme sa Nenadom. Putovali su po Španiji i Portugalu i tamo shvatili da su stvoreni jedno za drugo, navodi portal 24sata.hr.

Nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku par se vjenčao. Supružnici su u februaru ove godine dobili sinčića Tonija. Nedavno se na Instagramu pohvalila kako joj je upravo ova godina bila najljepša.

Prije Nenada Nataša je ljubila slikara i grafičkog dizajnera Pera Mrnarevića. Prije slikara ova glumica bila u vezi sa dizajnerom Samirom Šećerkadićem, navodi ovaj portal.

Natašu su povezivali i sa Goranom Bogdanom i Petrom Strugarom, a interesantno je da njih dvojica sada glume u novoj sezoni “Senke nad Balkanom”.

Goran Bogdan je u vezi sa glumicom Jovanom Stojiljković, a Petar Strugar je nedavno raskinuo sa djevojkom.

A godine 2016. voljela je i zagrebačkog ginekologa Marka Kisića koji je u Hrvatskoj veoma uticajan.

S voditeljem i televizijskim producentom Joškom Lokasom bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu vjenčali. Rastali su se nakon godinu i po, a ovaj ljubavni odnos nije prošao bez drame.

Naime, 2009. Nataša je radila na filmu “Kenjac” reditelja Antonia Nuića tokom kojeg su njih dvoje započeli ljubavnu vezu.

Kad je došao red na premijeru, ona se nije se pojavila, a nagađanja su odmah krenula. Tada se vjerovalo da je razlog treća strana oženjeni Joško Lokas sa kojim je Nataša prevarila Antonia.