Hronika

Burna noć u Doboju: Policija uhapsila 4 osobe ZBOG ALKOHOLA, nesavjesni vozač naduvao više od 2 PROMILA

Dobojska policija uhapsila je juče 4 osobe zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

alkotest
FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Policijski službenici Policijske stanice Brod juče su oko 01.05 uhapsili S.Z. iz Bijeljine, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,06 promila.

Policajci Policijske stanice Teslić juče su oko 01.50 uhapsili R.D. sa područja opštine Stanari, zbog takođe upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,99 promila.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča su juče takođe oko 2 časa uhapsili B.B. sa područja opštine Modriča, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,53 promila.

Pročitajte još

Policajci Policijske stanice Petrovo sinoć su oko 22.45 uhapsili M.A. sa područja opštine Petrovo, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,96 promila.

Navedeni pijani vozači dobili su prekršajne naloge zbog kršenja Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu