Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

BURNO U GACKU Opozicija zbog “Vodovoda” napustila sjednicu

Regioni
Autor:

Foto: Srna

Odbornici opozicije Skupštine opštine Gacko napustili su današnje zasjedanje lokalnog parlamenta zato što na dnevnom redu nije bila tačka o problemima u lokalnom “Vodovodu”.

Odbornik Socijalističke partije Siniša Mandić rekao je da nijedan prijedlog niti izmjenu dnevnog reda koje je predložila opozicija nije prihvatila aktuelna skupštinska većina okupljena oko SDS.

– Opozicioni odbornici dovedeni su u situaciju da ne mogu da se ispune nikakvi naši zahtjevi, a to su egzistencijalni problemi građana – naveo je Mandić.

Odbornici SNSD, SP i Demosa tražili su da na dnevni red bude stavljena tačka o problemima u funkcionisanju u Javnom preduzeću “Vodovod”, što je, kako tvrdi odbornik Demosa Dragan Drašković, gorući problem u Gacku.

– Najveći problem je što oni koji treba da rješavaju probleme ili se prave ludi da ne vide taj problem ili neće da ga rješavaju. Ovdje je sudbina ljudi u pitanju – istakao je Drašković.

Iz SNSD su upozorili da bi, ako se što skorije ne riješe problemi u “Vodovodu”, Gacko moglo da ostane bez vode.

– Sam direktor “Vodovoda” u dopisu odbornicima naveo je da je samo pitanje dana kada Gacko može ostati bez vode. To skupštinsku većinu ne interesuje – rekao je odbornik SNSD Siniša Šuković.

I radnici “Vodovoda” juče su u pismu poslatom gatačkim čelnicima i odbornicima tražili da se na sjednici raspravlja o njihovim problemima.

Odbornici skupštinske većine tvrde da će uskoro zakazati posebnu sjednicu o problemima tog preduzeća.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO