Sport

BURNO U KOTORU Sportisti napravili skandal

Veliki skandal potresa Crnu Goru!

BURNO U KOTORU Sportisti napravili skandal
FOTO: SCREENSHOOT/TV VIJESTI

Trojica sportista Danilo Adžić, bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana a sada Primorca, koji je i odbornik DPS-a, Miloš Banićević, fudbaler Bokelja, i karatista Filip Krivokapić, svi iz Kotora, optužena su da su u noći između 2. i 3. maja skrnavili ulazna vrata crkve Svetog Nikole u Starom gradu, prenose “Vijesti”.

Prema informacijama, Adžić je urinirao po crkvi, a pri tom su sva trojica vrijeđali suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

– Pomenutog dana u 00.20 časova vidjela sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram: “Hajde da pi*amo po crkvi”. Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao: Šta je srpska k*rvo ili d*oljo – navodi se u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Ona je dodala da su potom bacali staklene predmete prema njenoj kući i nastavili da je vrijeđaju i da joj prete.

– Gađaj k*rvu srpsku, ajde ajde, ajde – govorili su, kaže ona.

Dobro obaviješten izvor je kazao da građani očekuju hitnu reakciju zvaničnih organa na “nezabilježen slučaj u gradu koji se diči vjerskom i nacionalnom toleracijom”.

Izvor “Vijesti” tvrdi da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.