Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ČAK SAM UMRO I VRATIO SE PONOVO” Tijelo Srbina iz Australije pronađeno raskomadano u kadi, a poruka koju je ostavio LEDI KRV

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Goran Stevanović, koji je brutalno ubijen u Sidneju sredinom januara, sahranjen je uz pravoslavne običaje na groblju u Australiji, gdje živi njegova porodica. Iako još uvijek nije poznat motiv ubistva, u zatvoru se nalaze dvije osobe za koje se sumnja da su direktni izvršioci svirepog zločina.

Vijest da je beživotno raskomadano tijelo bez udova pronađeno u kadi jednog stana u Sidneju, zaprepastilo je javnost kako u Australiji, tako i u Srbiji. Gorana Stevanovića pronašla je policija koja je došla po prijavi komšija, jer su se žalili da se iz stana širi nesnosan smrad.

Iako motivi još nisu utvrđeni, policija je uhapsila jednog Vijetnamca i njegovu djevojku, prilikom čega je muškarac uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, dok je djevojka osumnjičena za saučesništvo.

Tamošnji istražitelji još uvijek pokušavaju da rasvijetle šta je prethodilo užasnom ubistvu, a u međuvremenu, porodica Stevanović se uz pravoslavne običaje oprostila od svog Gorana na pravoslavnom groblju u Sidneju.

– Sine Gorane otišao si kod boga. Bog ti dušu oprosti i neka ti je laka zemlja. Ostavio si velike bolove u našem srcu. Zaboraviti te nikad neću, tugovaću do smrti. Ostavio si mi Stevana i Milijanu, za njih živim sad – napisao je na svom Fejsbuk profilu Goranov otac Ratko Stevanović, dok su se poruke podrške nesrećnom ocu nizale u komentarima.

Pored toga, Goranovi članovi porodice podijelili su tužnu poruku koju je Goran ostavio decembra 2017. godine, a iz koje se jasno može vidjeti da nije bio zadovoljan svojim životom.

– Volite vaše roditelje, oni su jedini koji će uvijek biti tu kada padnete, a je***a ja sam pao i ustao milion puta, prestao sam i da brojim… Toliko sam puta bio povrijeđen da me više i ne boli, čak sam i umro i vratio se ponovo… Vidio sam što je trebalo, više se ne bojim, samo želim svima da vam kažem da vas mnogo volim… – dio je poruke koju je Goran ostavio na svom profilu društvene mreže.

Podsjećanja radi, Goran je posljednji put viđen 8. januara, od kada mu se izgubio svaki trag. U medijima su se takođe pojavile informacije da je Goran ranije imao problema sa narkoticima, a čak su i njegovi bližnji, komentarišući njegovu smrt, kazali da je bio “dobar za druge, ali ne iza sebe”.

Goran je iza sebe ostavio dvoje maljoletne djece, kćerku i sina.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO