Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

CECA RAZOTKRILA VELJKOV PLAN Evo šta će se desiti sedam dana prije SVADBE DECENIJE

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

O vjenčanju Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić bruji cijela Srbija, a sada je ponosna mama Svetlana Ceca Ražnatović otkrila do sada nepoznate detalje.

S obzirom na to da je Bogdana već imala djevojačko veče, svi su se pitali kada će Veljko organizovati svoje, a sada je mama Ceca rekla svoje.

– U nedjelju je ponovo slavlje, Veljko pravi svoje momačko veče. Turbo je sve ovih dana. U jedan dan će stati i vjenčanje i velika žurka u Hajatu, tako da ja mislim da će biti jako lijep dan. Ispoštovaćemo tradicionalne običaje, kupovina mlade, sve će biti u jednom danu, i crkveno i građansko vjenčanje – otkrila je Ceca.

Njihova svadba zakazana je za 24. novembar, a svi sa nestrpljenjem iščekuju veliku proslavu i već se uveliko govori da će to biti svadba decenije. Pored toga što je Ceca uložila ogromno bogatstvo u organizovanju svadbe, namijenila je i dva poklona od neprocjenjive vrijednosti za budućeg člana porodice Ražnatović.

Ona joj je poklonila brilijantni sat velike vrijednosti, a Ceca ga je birala tako da se slaže uz vjerenički prsten koji je Rodićeva tada dobila od Veljka.

Pored toga, Ceca je Bogdani dala i poklon sa najvećom sentimentalnom vrijednosti, odnosno prsten koji je u Cecinom posjedu godina, a od neprocjenljive je vrijednosti.

Pjevačica ga je godinama nosila i riješila je da tu tradiciju nastavi Bogdana.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO