Zabava

Cecina kćerka se vratila u PORODIČNI DOM: Anastasija Ražnatović više NE ŽIVI SA DEČKOM

Pjevačica Anastasija Ražnatović prije određenog vremena uselila se sa dečkom Đorđem Kuljićem u iznajmljeni stan na Vračaru, ali se ubrzo predomislila, te se nedavno vratila u porodičnu vilu na Dedinju.

Cecina kćerka se vratila u PORODIČNI DOM: Anastasija Ražnatović više NE ŽIVI SA DEČKOM
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice Bogdana, jer se tamo najbolje osjeća. Članovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu – otkrio je izvor blizak pjevačici.

Anastasija je donijela odluku ovog proljeća da otpočne samostalni život, a njenu odluku podržala je njena majka Ceca Ražnatović.

– Ništa se nije specijalno promijenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da djeca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sljedeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promijenilo – ispričala je Anastasija u jednoj emisiji, a tu se nije zaustavila:

– Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene – otkrila je vlasnica hita “Rane” prije nekoliko mjeseci.

(Blic Puls)