Zabava

CECINA KĆI JOŠ NE PLANIRA BRAK „Nemam namjeru da od partnera uzimam džeparac niti želim muškarca kog ću ja izdržavati“ (FOTO)

Za Anastasiju Ražnatović je ova godina bila izuzetno važna. U njoj je objavila prvu pjesmu “Savršen par” i imala više nego uspješan muzički debi. A sada u intervjuu za magazin “Stori” odgovora na niz pitanja i otvara teme koje dosad nije komentarisala.

CECINA KĆI JOŠ NE PLANIRA BRAK „Nemam namjeru da od partnera uzimam džeparac niti želim muškarca kog ću ja izdržavati“ (FOTO)
Foto: P. DEDIJER/RAS SRBIJA

Pjevačica je na početku prokomentarisala veliki uspjeh koji je postigla prvim singlom.

Premašila je moja očekivanja koja jesu bila velika i ne postoji srećnija osoba od mene. Što se slijedeće numere tiče, naravno da postoji određeni pritisak jer su očekivanja veća zbog uspjeha prve pjesme, mada imam odličan tim iza sebe i ozbiljno pristupam cjelom projektu. Daću sve od sebe i nadam se najboljem – izjavila je i dodala da su tekst i melodija spremni. Čeka se samo ulazak u studio, pa onda slijedi snimanje spota.

Istakla je da je muzika oduvijek bila dio njenog života.

https://www.instagram.com/p/BrF0kpsnnHN/

– Volim da pjevam, a u današnje vrijeme je privilegija da se bavite poslom koji volite. Željela bih da se muzikom bavim do kraja života, mada, ko zna? Život umije da bude nepredvidiv, kada pogledam posljednju godinu, svašta se promijenilo, pa je nezahvalno davati prognoze. Recimo da bih voljela da se bavim onim što me ispunjava i čini srećnom, šta god to bilo – poručila je pjevačica koja ima izgrađene stavove i ne ustručava se da ih podijeli.

Kada je na red došla tema finansijske nezavnosti partnera u jednoj vezi, Anastasija je rekla:

– Mislim da svaka žena treba da se trudi da bude nezavisna. Nemam namjeru da živim tako što ću čekati da mi partner da džeparac. Niit želim pored sebe muškarca koga ću ja finansirati. Bitno mi je da oboje budemo uspješni i izgrađeni u svojoj karijeri, a kada je tako, onda ni na jednoj strani nemate nezadovoljstvo – kaže ona.

View this post on Instagram

In the Christmas spirit 🎄

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Poručila je da je mlada za brak, kao i da vjerenicu svog brata Veljka Ražnatović Bogdanu Rodić “mnogo voli i da je ona divna djevojka”.

– Od mame dobijam savete o pjevanju i javnom poslu dok se oko mode najčešće raspravljamo. Od tetke tražim savjete oko pravnih djelova mog posla i mnoštva drugih stvari – kaže ona.

(Žena Blic)