Sport

"ČEKA NAS TEŽAK MEČ, ŽELIMO IZNENAĐENJE" Trener Igokee Dragan Bajić u duelu protiv Budućnosti

Košarkaši Igokee u subotu od 17 časova u utakmici 7. kola dočekuju Budućnost, a tim iz Laktaša biće pojačan sa dva pojačanja, NBA zvijezdom Dorelom Rajtom i bivšim centrom Partizana Đorđem Gagićem.

"ČEKA NAS TEŽAK MEČ, ŽELIMO IZNENAĐENJE" Trener Igokee Dragan Bajić u duelu protiv Budućnosti
FOTO: NIKOLA VURUNA/RAS SRBIJA

Srđan Kočić, košarkaš Igokee nada se da će ekipa popraviti utisak nakon poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu.

Sigurno dobra prilika da se iskupimo, Budućnost je kvalitetan tim, zabilježili su prvu pobjedu u Evrokupu, vezali su nekoliko pobjeda i u ABA ligi. Sve to je za nas motiv više da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pokušamo zabilježiti pobjedu. Atmosfera u timu, bez obzira na sve je veoma dobra, pristigla su nam pojačanja, izuzetno kvalitetni Igrači i vjerujem da će nam oni dati doprinos i pomoći da dođemo do trijumfa – rekao je Kočić

Dragan Bajić, trener Igokee očekuje težak meč

– Nadam se da će ekipa izaći jača nakon teškog poraza u Beogradu, napravili smo analizu, pogledali se u oči i pokušaćemo ispraviti, prije svega pristup utakmici. Budućnost je jako kvalitetan, dobro posložen i tim koji je u dobroj formi. Baziraju svoju igru na pikenrolu, imaju širinu, jako dobre šutere i na to moramo obratiti pažnju.  Tako da ćemo, nadam se, izaći na teren, maksimalno skoncentrisani sa nastojenjem da ispunumo sve zahtjeve. Nadam se velikom broju navijača uz čiju ćemo podršku, pokušati iznenaditi favorizovanog protivnika – istakao je Bajić.