Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ČEKALE SU DA ZASPI Kristina, Marija i Angelina otkrile kako su UBILE OCA (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Rusiju još potresa zločin iz jula prošle godine kada su tri sestre, Kristina, Marija i Angelina, ubile oca Mihaila Kačaturijana. Istražitelji su potvrdili da ih je otac godinama fizički i psihički zlostavljao.

Optužene za ubistvo, sestre su postale jedna od najvažnijih tema rasprave u Rusiji, a više od 300.000 ljudi potpisalo je peticiju koja zahtjeva njihovo puštanje na slobodu.

U noći, 27. jula 2018, Mihail Hačaturjan (57) pozvao je tada maloljetne kćerke, jednu po jednu u svoju sobu. Grdio ih je da nisu pravilno očistile stan i prskao im biber-sprej po licu. Ubrzo poslije toga, kada je zaspao, djevojke su ga napale nožem, čekićem i biber-sprejom, nanjevši mu smrtonosne rane po glavi, vratu i grudima. Otkriveno je da ima više od 30 rana nožem.

Tada su pozvale policiju i uhapšene su na licu mjesta. Istraga je ubrzo otkrila opsežnu istoriju nasilja u porodici. Kačaturijan je redovno tukao svoje kćerke tokom tri godine, mučeći ih, držeći ih kao zatvorenice i seksualno ih zlostavljajući. Taj dokaz protiv njihovog oca navodi se u njihovim optužnicama.

Objavljeni su i snimci koji pokazuju kako se otac iživljavao nad kćerkama. Tokom istrage, sestre su demonstrirale policiji kako su ubile oca nasilnika. Kako kaže Angelina, sve se dogodilo spontano, nijedna djevojka nije slijedila nikakav plan. Štaviše, Kristina (najstarija sestra) pokušala je do poslednjeg časa da odvrati ostale od ubistva, prenosi Dejli Mejl.

U vrijeme ubistva, otac je spavao u svojoj sobi, isprva su mu prišle samo Angelina i Marija. Prva se lijeve strane, bila je naoružana čekićem. Druga sa desne strane, držeći nož u rukama.

– Prvi udarac je bio nožem, probudio se, a onda sam ga udarila čekićem, ne sjećam se, jednom ili dva puta – rekla je Angelina.

Marija je nanjela još jedan udarac, nakon čega se Mihail probudio i pokušao da shvati šta se dešava. Tada su ga Marija i Angelina nekoliko puta udarale, a od udaraca je otac nasilnik preminuo na licu mjesta.

Međutim, kada su pozvale policiju ipak su rekle da je otac popio preveliku dozu pilula i da mu nije dobro. Presude protiv tri sestre još nema. Djevojke su na sudu izjavile da im se otac rugao, zabranio im da izlaze iz kuće i čak ih silovao. Jedna od sestara izjavila je da ju je otac nagovarao na oralni seks i natjerao je da se skine u potpunosti.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO