Zabava

“ČESTITAM, NOSITE ČETVORKE” Dobili sina, usvojili četvoro djece, pa im stigla neočekivana vijest

Par iz SAD, Maksin i Džejk Jang, imali su sina prije nego što su odlučili da usvoje još četvoro djece.

“ČESTITAM, NOSITE ČETVORKE” Dobili sina, usvojili četvoro djece, pa im stigla neočekivana vijest
FOTO: INSTAGRAM/MAXINELEE_Y / SCREENSHOT

Zatim je Maksin ostala trudna i nisu ni mogli da sanjaju koliko će njihova porodica imati članova.

Saznali su da će dobiti četvorke, što je ukupno devetoro djece mlađe od 10 godina, prenosi “San”.

– Nisam mislila da bih mogla da zatrudnim, a da nije riječ o vantjelesnoj oplodnji, kao što je bio slučaj s prvim sinom – ispričala je Maksin.

Iako su ih obradovale vijesti, istovremeno su bili i vrlo zabrinuti, piše Blic.

– Doktori su se zabrinuli za bebe, a mi za ostalu djecu, jer je u sedmočlanu porodicu došlo još četvoro djece – rekla je Maksin.

Maksin je bebe rodila 31. jula ove godine, u 32. nedjelji trudnoće, pa su sve bebe na intenzivnoj njezi. Kad je par prvi put saznao za trudnoću, Džejkova mama pokrenula je “GouFandMi” kampanju kako bi pomogla da se prikupi novac za ovu porodicu.

Detaljno opisujući njihovo porodično putovanje, otkrila je kako je Maksin oduvijek željela da usvoji dijete i sanjala o velikoj porodici sa usvojenom i biološkom djecom. Njihova priča sa usvajanjem započela je 2017. godine, godinu dana nakon vjenčanja.

– Usvojili su braću i sestre od 4, 2 i 11 mjeseci, a nakon nekoliko mjeseci i njihovu novorođenu sestru. Susreli su se s mnogim izazovima i problemima – napisala je Džejkova majka i dodala da je Maksin imala i nekoliko pobačaja, prije nego je ostala trudna sa sinom Henrijem u oktobru 2018.

U decembru naredne godine i službeno su usvojili svoje četvoro djece – samo nekoliko nedjelja prije nego što su saznali da je Maksin ponovno trudna.

Četiri nedjelje od rođenja, novorođenčad su dobro, iako su i dalje u bolnici.