Zabava

ČESTITKE PLJUŠTE Nina Janković otkrila pol bebe, lijepa glumica van sebe od sreće (FOTO)

Glumica Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić otkrili su pol drugog djeteta, te da čekaju djevojčicu i odmah su uslijedile čestitke.

ČESTITKE PLJUŠTE Nina Janković otkrila pol bebe, lijepa glumica van sebe od sreće (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM

Naime, Nina i nje suprug su obavijestile pratioce na društvenoj mreži Instagram da će njihova porodica postati bogatija za jednu djevojčicu.

FOTO: KOSTADIN KAMENOV/RAS SRBIJA
FOTO: KOSTADIN KAMENOV/RAS SRBIJA

“Čestitamo”, “predivno”, “baš lijepe vijesti”, uslijedile su čestitke.

Inače, Nina je bila presrećna kada je saznala da je u drugom stanju. Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvijek željela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavijestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtjevni. Ona se dobro osjeća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona – rekao je izvor upućen u cijelu priču.

Ova šarmantna glumica se 2014. godine zaklela na ljubav izabraniku Mateji Dičiću, a sina Vukašina donijela na svijet u aprilu 2018. godine. Često je govorila da uživa u materinstvu, koje ju je promijenilo, piše Blic.