Zabava

ČETIRI GODINA SANJA TAJ DAN Luna otkriva sve detalje vjenčanja

Vjeridba Lune Đogani i Marka Miljkovića izazvala je veliku buru.  Skoro da niko iz njihovo okruženja to nije očekivao jer su otpočetka imali turbulentnu vezu.

ČETIRI GODINA SANJA TAJ DAN Luna otkriva sve detalje vjenčanja
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Ipak, romantična vjeridba u prisustvu najbližih, osim Anabele, odigrala se u restoranu, a budući mladenci od tada ne prestaju da prave planove. Luna za “Super TV” otkriva da uveliko pričaju o svadbi, ali i da tačno zna kakvu će vjenčanicu nositi:

– Ja odmalena imam u glavi kakvu vjenčanicu želim, ja ću da je sašijem i ona će da bude savršena za mene. Biće dugačka, zapravo, imaću dvije: onu za parti i onu za pred oltar. Već je to godinama u mojoj glavi, sigurno četiri godine razmišljam o tome.

Anabela je nju rodila sa 24 godine, pa i Luna planira da bude mlada mama.

– Naravno da je to u planu, ali to nije do nas, već do Boga, ako da, a daće sigurno – priča Đoganijeva, a Marko se nadovezuje:

– Meni je drago da sam je vjerio prije nego što je ostala u drugom stanju, da ne bude vjerio sam je zato što je zatrudnila – istakao je Miljković, sa čim se slaže i pjevačica:

– I meni je baš drago što smo sve po redu, ne žurimo nigdje, život je pred nama.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Oni tvrde da se ne svađaju kao u rijalitiju.

– Možda se malo sporječkamo oko kućnih poslova, ali te svađe iz “Zadruge” i ove napolju nemaju veze sa vezom. Mi se posvađamo i pomirimo poslije 15 minuta i ko da se nikad nismo svađali, više je to rasprava ko je gdje šta ostavio u kući i šta treba da se uradi.

Zbog njihove vjeridbe internet se usijao, a bilo je i onih nevjernih Toma.

– Mi ne razmišljamo o hejterima, to su sve naši fanovi. Čim njih interesuje naš život i prate nas u stopu, to su sve naši fanovi – poručili su uglas.

“Otišli smo u penziju što se tiče rijalitija”

Na pitanje da li bi ušli u “Zadrugu 4”, Đoganijeva kaže.

– Bacili smo pogled na “Zadrugu 4” da vidimo o čemu se radi, ko je sve ušao, kako sve izgleda. Svima želim sve najbolje i puno uspjeha, ali ja sam završila svoju karijeru u rijalitiju, idem u penziju. Sad su na redu ove mlade djevojke koje treba da pokažu svoje mane i vrline, mada mi sve djeluju savršeno, niko nije grešan sem Lune – ironično je poručila Luna, piše Blic.

Prihvati notifikacije